2012-03-31 ? 16:50:27

Högskoleprovet

Jahaja. Då kan ytterligare en sak bockas av på livslistan. Högskoleprovet - check!
Detta omtalade prov som ska vara så svårt, uttröttande, stressande och psykiskt jobbigt.
Jag håller med till viss del. Det var svårt och det var stressande, men det var inte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara. Personligen tycker jag att tiden susade förbi ganska fort, lite väl fort vid vissa tillfällen.

Om man inte kan ett tal eller en fråga, är det bara jag som tänker såhär då "Hmm, alternativ "D" har jag inte bockat i på länge. Det tar vi."? Den spontana känslan är att det kanske blev lite många bockningar av den typen.. Men inte hänga läpp!

Vad är det sen med att ha med sig en hel jävla tre-rätters till ett prov!? Folk langar upp frallor, kexchoklad, en hel låda gifflar, bananer, fler olika sorters dricka etc. Man hinner väl för i hela friden inte sitta och ha en liten picknick för sig själv när klockan bara rusar iväg!? Jag förstår mig inte på folk. Äta kan man göra på rasten!


Tummen upp. Det gäller att tänka positivt!
2012-03-30 ? 10:58:09

Breakfast of a champion!

Frukost - Dagens viktigaste med samtidigt dagens, inte äckliga, utan, minst goda mål om dagen.
Jag har försökt att äta havregrynsgröt till frukost, gick inte. Det smakar torr pappersmassa!

Ska dock tilläggas att varm obo'y inte tillhör vanligheterna. Det är sådan lyx man får unna sig när man är kraxig i halsen. Så är det.


2012-03-29 ? 22:28:23

Presentation, kapaow!

Tjabba tjena hallå! Mattias heter jag. Jag vill börja med att säga att; nej, jag har inte insett vad jag gett mig in på.

Jag är en lagom tjock karl i mina bästa år, 22 till antalet. Jag har länge tyckt att "Fan, vasaloppet skulle man någon gång genomföra".
Efter några förfriskande öl i lördags kom vasaloppet på tal, och direkt började jag spekulera i hur det faktiskt skulle vara att åka. Folk trodde inte att jag skulle kunna genomföra det. Och vet ni vad det är? Tändvätska.

Dagen efter, www.vasaloppet.se, anmäl. Svårare än så var det inte.

Nu är det såhär att jag är allt annat än vältränad. Skulle vilja jämföra mig själv med en sten. Jävligt orörlig och tung, men när jag väl kommer i rullning - då jävlar går det undan! Nu måste jag fundera ut hur jag ska kunna komma upp i en schysst "rullning" utan att vara precis dö-trött.

I den här bloggen kommer ni få följa min träning, lite vad jag äter och allt runt omkring. Min väg mot världens längsta lopp på längdskidor. Det kommer bli kul, tro mig.
Positiv feedback och allmänt pepp uppmuntras!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!